TIME CRITICAL // Hand carry-OBC & Charter flights

Za izuzetno osetljive, vredne i pošiljke sa zahtevanim veoma kratkim vremenom isporuke, gde je brzina isporuke od najveće važnosti, dodatna sigurnost pošiljke koja se ručno prenosi do odredišta je pravo rešenje.

Najbrži način prevoza vaše pošiljke do odredišta se obavlja tako što se prvo zakazuje prikupljanje robe pomoću namenskog vozila i pošiljka se u najkraćem roku transportuje do najbližeg aerodroma, gde provereni članovi našeg kurirskog osoblja transportuje vašu pošiljku „on board“ do odredišta. Posle dolaska, vaša pošiljka se predaje vozaču koji čeka na odredišnom aerodromu, koji odmah preuzima pošiljku i isporučuje je na finalnu adresu.

Za isto ovako kritične pošiljke, a koje se zbog količine robe ne mogu prevesti putem On Board kurira, mi smo u mogućnosti da vam ponudimo i za vas organizujemo prevoz na charter letovima.

Premium Cargo d.o.o. se može pohvaliti velikim brojem Time Critical pošiljaka koje smo prevezli i zadovoljili najviše standarde poslovanja na ovom polju.

TRANSPORT
OSIGURANJE

Nudimo organizaciju avio prevoza robe iz, kao i u zemlju – ka destinacijama širom sveta. Premium Cargo posluje sa svakom avio kompanijom koja leti za Srbiju.

Naš tim iskusnih logističkih specijalista je potpuno fokusiran na obezbeđenje najviših poslovnih standarda, osiguravajući da Vaše pošiljke stignu na odredište sigurno, na vreme i u odličnim uslovima.

Okeanski transport je najpoznatiji i najzastupljeniji vid transporta u internacionalnom lancu snabdevanja. Mi Vam možemo ponuditi jedinstvena rešenja OD – DO bilo koje tačke.

Nudimo Vam brzu i sigurnu uslugu carinjenja, bez obzira o kom se carinskom postupku radi. Uvek dostupni carinski referenti će se pobrinuti da se postupak carinjenja obavi u što kraćem vremenskom roku i na obostrano zadovoljstvo.

Za izuzetno osetljive ili vredne isporuke, gde je prva mogućnost isporuke od najveće važnosti, dodatna sigurnost pošiljke koja se ručno prenosi do odredišta je pravo rešenje.

Niste sigurni koje rešenje odgovara vašim poslovnim potrebama?

sr_RSSerbian
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).