Avio prevoz

Nudimo organizaciju prevoza robe iz, kao i u zemlju – ka destinacijama širom sveta. Premium Cargo posluje sa svakom avio kompanijom koja leti za Srbiju, a u čijem poslovnom domenu je cargo prevoz.

Višegodisnje iskustvo u organizaciji avio prevoza nam daje za pravo da možemo da se pohvalimo dobrom organizacijom i povoljnim cenama.

Više o avio transportu

Višegodišnje iskustvo I zaključeni ugovori sa poznatim aviokompanijama nam omogućuju da avio transport robe obavljamo po posebnim uslovima, povoljnim cenama I specijanim pogodnostima. Avio transport vršimo ka svim destinacijama u svetu, a robu preuzimamo u najkraćem roku. Avio transport koji se obavlja može biti direktan ili kombinovan u zavisnosti od krajnje destinacije. Ukoliko mesto preuzimanja robe nije grad u kome se nalazi aerodrom, pružamo mogućnost multimodalnog prevoza (utovar na dogovorenoj adresi, prevoz do aerodroma, istovar i predaju Vaše robe magacinu na aerodromu).

TRANSPORT
OSIGURANJE

Nudimo organizaciju avio prevoza robe iz, kao i u zemlju – ka destinacijama širom sveta. Premium Cargo posluje sa svakom avio kompanijom koja leti za Srbiju.

Naš tim iskusnih logističkih specijalista je potpuno fokusiran na obezbeđenje najviših poslovnih standarda, osiguravajući da Vaše pošiljke stignu na odredište sigurno, na vreme i u odličnim uslovima.

Okeanski transport je najpoznatiji i najzastupljeniji vid transporta u internacionalnom lancu snabdevanja. Mi Vam možemo ponuditi jedinstvena rešenja OD – DO bilo koje tačke.

Nudimo Vam brzu i sigurnu uslugu carinjenja, bez obzira o kom se carinskom postupku radi. Uvek dostupni carinski referenti će se pobrinuti da se postupak carinjenja obavi u što kraćem vremenskom roku i na obostrano zadovoljstvo.

Za izuzetno osetljive ili vredne isporuke, gde je prva mogućnost isporuke od najveće važnosti, dodatna sigurnost pošiljke koja se ručno prenosi do odredišta je pravo rešenje.

Niste sigurni koje rešenje odgovara vašim poslovnim potrebama?

sr_RSSerbian
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).