Brodski prevoz

Okeanski transport je najpoznatiji i najzastupljeniji vid transporta u internacionalnom lancu snabdevanja. Mi Vam možemo ponuditi jedinstvena rešenja OD – DO bilo koje tačke.

Blisko sarađujemo sa širokim portfolijom pouzdanih i poznatih globalnih i regionalnih prevoznika. Pružamo vam najbolja rešenja kao i obaveštavanje o statusu vaše pošiljke na svakom koraku.

Naše usluge u oblasti brodskog transporta uključuju organizaciju prevoza punih i zbirnih kontejnerskih utovara, organizaciju prevoza vangabaritnog, rasutog i tečnog tereta i usluge osiguranja robe.

Sarađujući sa najvećim svetskim brodarskim kompanijama, kao i kompanijama koje su specijalizovane za određena tržišta, možemo vam ponuditi najpovoljnije uslove u pogledu cene prevoza i raspoloživosti tovarnog prostora.

TRANSPORT
OSIGURANJE

Nudimo organizaciju avio prevoza robe iz, kao i u zemlju – ka destinacijama širom sveta. Premium Cargo posluje sa svakom avio kompanijom koja leti za Srbiju.

Naš tim iskusnih logističkih specijalista je potpuno fokusiran na obezbeđenje najviših poslovnih standarda, osiguravajući da Vaše pošiljke stignu na odredište sigurno, na vreme i u odličnim uslovima.

Okeanski transport je najpoznatiji i najzastupljeniji vid transporta u internacionalnom lancu snabdevanja. Mi Vam možemo ponuditi jedinstvena rešenja OD – DO bilo koje tačke.

Nudimo Vam brzu i sigurnu uslugu carinjenja, bez obzira o kom se carinskom postupku radi. Uvek dostupni carinski referenti će se pobrinuti da se postupak carinjenja obavi u što kraćem vremenskom roku i na obostrano zadovoljstvo.

Za izuzetno osetljive ili vredne isporuke, gde je prva mogućnost isporuke od najveće važnosti, dodatna sigurnost pošiljke koja se ručno prenosi do odredišta je pravo rešenje.

Niste sigurni koje rešenje odgovara vašim poslovnim potrebama?

sr_RSSerbian
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).