Učitavanje...

NAŠE USLUGEUsluge koje pružamo


AVIO PREVOZ

Nudimo organizaciju prevoza robe iz, kao i u zemlju – ka destinacijama širom sveta. Premium Cargo posluje sa svakom avio kompanijom koja leti za Srbiju, a u čijem poslovnom domenu je cargo prevoz. Višegodisnje iskustvo u organizaciji avio prevoza nam daje za pravo da možemo da se pohvalimo dobrom organizacijom i povoljnim cenama.
BRODSKI PREVOZ

Okeanski transport je najpoznatiji i najzastupljeniji vid transporta u internacionalnom lancu snabdevanja. Mi Vam možemo ponuditi jedinstvena rešenja OD – DO bilo koje tačke. Blisko sarađujemo sa širokim portfolijom pouzdanih i poznatih globalnih i regionalnih prevoznika. Pružamo vam najbolja rešenja kao i obaveštavanje o statusu vaše pošiljke na svakom koraku.
DRUMSKI PREVOZ

Zahvaljujući odlično razvijenom sistemu drumskog saobraćaja, kamioni danas mogu transportovati svaku vrstu robe u rekordnom roku. Naš tim iskusnih logističkih specijalista je potpuno fokusiran na obezbeđenje najviših poslovnih standarda, osiguravajući da Vaše pošiljke stignu na odredište sigurno, na vreme i u odličnim uslovima.

CARINJENJE

U mogućnosti smo da Vam pružimo usluge uvoznih, izvoznih carinjenja, tranzita, smeštanja robe u carinski magacin, privremenog uvoza i privremenog izvoza robe. Za sve navedene poslove vezane za promet sa robom možemo da Vam ponudimo i našu bankarsku garanciju. Naše carinsko odeljenje se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u izradi carinskih dokumenata, kao i poznavanjem aktuelnih carinskih propisa.
TIME CRITICAL/HAND CARRY/OBC

Za izuzetno osetljive ili vredne isporuke, gde je prva mogućnost isporuke od najveće važnosti, dodatna sigurnost pošiljke koja se ručno prenosi do odredišta je pravo rešenje. Najbrži način pomeranja vaše pošiljke do odredišta, zakazuje se prikupljanje pomoću namenskog vozila i pošiljka odlazi odmah do najbližeg aerodroma, gde provereni član našeg kurirskog osoblja prevozi vašu pošiljku na brodu do odredišta. Posle dolaska, vaša pošiljka se predaje vozaču koji čeka isporuku,koji odmah preuzima pošiljku i vozi je u vaše skladište, fabriku ili mesto boravka.Transport je naša

SPECIJALNOST

Premium Cargo ima jasan i jedinstven cilj pred sobom – da bude najbolje preduzeće ove vrste u zemlji. Klijenti mogu i moraju stalno da računaju na siguran transport robe, profesionalni odnos sa nama, dogovoreno vreme isporuke, kao i logističku podršku vezanu za izradu carinskih dokumenata i transport robe u i iz zemlje.

Mi ne pričamo puno – mi radimo mnogo
Dodatne UslugeKURIRSKE USLUGEREČNI TRANSPORTBILO KOJA LOKACIJATRANSPORT VOZOM


PRATITE VAŠU POŠILJKU


VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO


TRANSPORT BEZ MUKE

Kontakt

Adresa: Dr Ivana Ribara 182/34, 11070 Beograd

Telefon: +381 11 2286048

Fax: +381 11 2097792

sr_RS
en_US sr_RS